Нова телевизия през юли - акценти

30 юни 2016 | 18:18 Дачев
Освен предстоящата дългоочаквана развръзка на Европейското първенство по футбол, Нова ТВ е подготвила и изненади за любителите на кулинарните формати и риалити сериалите.
 
Две нестандартни седмици в началото на юли ще поднесе "Черешката на тортата", която продължава през целия месец със свежи предложения всяка делнична вечер от 20 ч. За първи път в историята на кулинарното риалити ще станем свидетели на седмица, в която децата на знаменитостите ще са домакини. Седмицата на семейните двойки ще представи в нова светлина известни личности, които ще покажат таланта си в кухнята и то в тандем.
 
"Съдби на кръстопът", "София - Ден и Нощ" и "Господари на ефира" ще са част от програмата до края на Европейското първенство по футбол (10 юли), в обичайното време, в дните без мачове.
 
От 11 юли, веднага след футболния финал, лятното издание на "Новините на Нова" се завръща със специална емисия с всичко най-важно от деня в най-удобното за зрителите време през лятото.
Двойна доза новини и две срещи с познатите водещи Ани Салич и Николай Дойнов предстоят в праймтайма - в 19 и в 22 часа, от понеделник до петък - до есента. Специалното лятно издание на Новините се прави за трети път.
 
Отново от 11 юли, любителите на детективските загадки и екшън ще станат свидетели на изненадващи разкрития и обрати всяка делнична вечер от 21 ч. с пети сезон на култовия криминален сериал "Хаваи 5-0", който ще ги подготви за премиерата на новия шести сезон – веднага след това.
 
От 22:30 ч. (след Новините) следва „София - Ден и Нощ”, а „Господари на ефира” ще продължат да покоряват тв ефира с нов час през летните месеци – всяка вечер в 23:30 ч.
 
Най-актуалните и интересни събития за начало на деня и през юли ще представят водещите на сутрешния блок „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев. През уикенда Мирослава Иванова и Деян Веселинов ще информират зрителите за темите на деня в „Събуди се”. В допълнение съботно-неделният сутрешен блок ще покаже най-доброто от „Миролюба Бенатова представя” през юли, а "Комбина" ще  продължи да търси точните отговори, темите и гостите, които всички очакват да видят.
 
Любими кинохитове и премиерни заглавия ще допълнят програмното разнообразие през уикендите на летния сезон.


ИЗБРАНО