Нов проект на Алекса по Фен ТВ

30 юни 2016 | 13:50 Дачев
Алекса представи най-новия си проект, озаглавен „Спря да дишаш“ в програмата на Фен ТВ.

Вижте клипа (3:43 мин.)
 
Изпълнителката от каталога на „Ара мюзик“ не изневерява на стила си и залага на провокация и в актуалното си видео. „Текстът на песента е посветен на онези мъже, които си мислят, че могат да мамят жените, само защото имат пари. И това им е грешката.“ – споделя Алекса. „Светът е станал доста циничен, за съжаление. За мен подобно поведение трябва да бъде осмивано – може пък по този начин да му противодействаме“ – допълва певицата.
 
Сюжетната нишка в клипа се завърта около типичната история на измамената жена. „Това е първият ми видеоклип, в който се прокрадва сюжет. Исках историята да е по-скоро загатната, отколкото буквално пресъздадена.“ – разказва Алекса.
 
Главни роли във видеоклипа имат Никол Кидман и Томи Лий Джоунс – две сладки мини териерчета. Кученцата са домашни любимци на самата Алекса. „Исках и Мерилин Монро – майката на Томи и Никол да вземе участие, но тя се оказа твърде срамежлива пред камерата“ – смее се Алекса. 
 
Лентата е снимана в един от най-популярните комплекси по южното Черноморие – Дюни Роял Резорт, а режисьор е Людмил Иларионов-Люси. Алекса сменя 5 визии и демонстрира съблазнителни форми и сексапил. Акцент са сцените със стилен черно-бял бански и черно предизвикателно бельо. 


ИЗБРАНО