”Черешката на тортата” - вечеря на стадиона

26 юни 2016 | 14:55 Дачев
Калина Паскалева, Явор Бахаров, Моника Валериева, Ваня Джаферович и Анита Мейзер сядат на една маса
 
Седмица, изпълнена с много забавление и различни образи, събрани на едно място, очаква зрителите в „Черешката на тортата” от понеделник, 27 юни, в 20.00 ч. по Нова телевизия. Кулинарните умения ще са на ниво, а изненадите и разговорите определено ще са нестандартни. Един от участниците ще съумее да спечели симпатиите на компанията, две от дамите ще влязат в скандален спор на тема имидж, а третата ще си спечели званието „на всяка манджа мерудия”.
 
С посрещане в хотел Калина Паскалева ще се опита да впечатли гостите си в понеделник вечер. Тя ще има серия от звездни изяви, но този път не като ПР експерт, а в ролята си на домакин в атрактивното кулинарно шоу.
 
Във вторник Ваня Джаферович ще пренесе гостите на едно наистина нестандартно място, свързано с футбола и ПФК Берое. Той ще посрещне гостите си в центъра на терена - на самия стадион, а за подготовката на вечерята ще разчита на ресторантa на приятел в Стара Загора. 
 
Явор Бахаров пък ще ги приеме в дома си, споделяйки с останалите уютната си "ергенска квартира", а в четвъртък Моника Валериева отново ще заложи на домашна атмосфера и ще твори килинарни шедьоври в свои води. В петъчната вечер Анита Мейзер, която винаги има с какво да изненада присъстващите, ще сложи престилката, за да поднесе последната за седмицата порция кулинарни изкушения.
 
Коя тема ще провокира най-горещата дискусия, кое ще е най-впечатляващото ястие и кой домакин ще бъде оценен най-високо от участниците и шеф Манчев? Предстои седмица на нестандартните образи и идеи!


ИЗБРАНО