Програмни акценти за децата: Cartoon Network през юли

26 юни 2016 | 09:44 Дачев
РЕАКТИВНИТЕ МОМИЧЕТА
Премиера: на 25 юли, понеделник, в 08.35 ч. 
Всеки делник - в 08.35 ч.  
 
Белушка, Бълбук и Бръшлян – познати още като реактивните момичета – са три малки момиченца с голяма мисия – да спасяват света преди часа за лягане. Рамо до рамо, те пазят родния Таунсвил от злодеи като Моджо Джоджо, Фъзи Лъмпкинс, Той, Гангренната банда и много други.
 
ПАРК ШОУ
Премиера: на 11 юли, понеделник в 21.05 ч.
Всеки делник - в 21.05 ч.
 
Мордекай и Ригби са двама най-добри приятели, които пренасят проблемите и досадните задължения от службата си на фантастични места.
Те обичат да играят видео игри, да пеят караоке и да пият смущаващо големи количества кафе и сода. От двамата другари, Мордекай показва повече търпение, отговорност и знания в сравнение в Ригби, но нищо не може да попречи на тяхното приятелство.
 
АНДЖЕЛО Е ВЪРХЪТ
Премиера: на 13 юни, понеделник, в 07.50 ч.
Всеки делник - в 07.50 ч.
 
Анджело е симпатичен беладжия, който измисля сложни идеи и планове за да постигне всичко, което според него той и неговите приятели заслужават, нищо че целият квартал е хвърлен в хаос.
Анджело да знае какво да прави? Това е абсолютно невъзможно...
 
BUNNICULA
Премиера: понеделник, 20 юни в 17.20 ч.
Всеки делник – в 17.20 ч.
 
Прекарал стотици години в изолация от останалия свят, бившият домашен любимец на Дракула - Bunnicula (Бъникула) – е едно паранормално същество, което изпива сока от заленчуците, за да поддържа свръхестествените си способности. Сега, когато е вече на свобода, той живее с 11-годишната Мина и нейните двама домашни любимци – параноичния котарак Chester и непородистото, но сладко куче Harold.
 
Изведнъж започват да се случват странни неща и е цяло щастие, че Bunnicula е там, за да се справя с тях, но дали всъщност самият той не е първопричината за всичко? Chester мисли, че е точно така.
 
MR. BEAN
Премиера: понеделник, 20 юни в 16.30 ч.
Всеки делник – в 16.30 ч.
 
Мистър Бийн е комичният образ на нашето време. Неизменно погрешните му решения го оплитат в невъобразими ситуации.
 
Той живее сам в апартамент, нает от възрастната Mrs. Wicket – неговата намръщената и безсърдечна хазяйка. За щастие, Mr. Bean има поне Teddy – плюшено мече, което той обича като домашен любимец и води навсякъде със себе си.
 
BUGS! A LOONEY TUNES PROD.
Премиера: на 2 юли, събота, в 12.25 ч.
Събота и неделя – в 12.25 ч. 
 
„Bugs!” ни прави свидетели на приключенията на единственият и неповторим Bugs Bunny – най-известният анимационен заек на планетата! Любимият герой от The Looney Tunes отново е тук и е във вихъра си. Отново ще има пререкания със старите си познайници Wile E. Coyote и Tasmanian Devil, но ще се запознае и с нови забавни герои като Squeaks the Squirrel. Bugs ще трябва да се изправи срещу отряд нинджи, група варвари и дори срещу заешкия вариант на „онзи с косата, така че няма да има и секунда без забавни и смешни приключения!
 
* * * * * * *
 
Възможни са промени в ТВ програмата и акцентите за месеца.


ИЗБРАНО