Прожекция на „Game оf Thrones“ на открито в Sofia Ring Mall

24 юни 2016 | 12:29 Дачев
Финалният епизод от сезон 6 на епичния сериал ще се излъчи на 27 юни, понеделник от 21:00 ч. на 12-метров екран в амфитеатъра
 
Прожекцията ще се осъществи в амфитеатъра на мола. Гледането на дългоочакваната развръзка на огромен екран ще направи преживяването още по-незабравимо.
Рекордно дългият последен епизод - с впечатляващите 69 минути - ще се излъчи едновременно и по телевизията, по канал HBO.
 
За многобройните GoT-почитатели има и друга специална изненада: на 26.06 и 27.06 в Sofia Ring Mall за фенски снимки ще ги чакат уникалният трон от сериала, както и знамената на родовете. Високият над 2 метра и тежък 136 килограма трон ще бъде разположен на ниво 1 в близост до бюро Информация в мола.
 
След края на прожекцията ще има осигурен безплатен транспорт от Sofia Ring Mall до центъра в 23:00 часа. Всички фенове, желаещи да дойдат да гледат финалния епизод на сезон 6, могат да се възползват от постоянната линия на Sofia Ring Mall: facebook.com/SofiaRingMall.Official/app/1777363735830942/
 
* * * * * * *
 
От дебюта си през 2011-та година, Game of Thrones се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на всички времена, завладявайки съзнанието на зрителите по целия свят.
 
Прожекцията на открито на финала на сезон 6 е част от концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.
 
Следващата голяма изненада за посетителите ще е Фестивалът на цветовете, който ще се проведе на 2 юли между Sofia Ring Mall и ИКЕА.


ИЗБРАНО