Предпоследна задача в ”Звездни стажанти”: зумба танц

24 май 2016 | 12:21 Дачев
Тази седмица звездните стажанти ще трябва да заслужат мястото си на финала с танцова стъпка. Новата им задача е звезден зумба клас, който претендентите за финал трябва да организират, да измислят оригинално движение, уникален мотивационен призив и да превърнат в тотален хит сред хората.
 
Ще спечели отборът, който е събрал по-голяма сума от продадени билети. Освен това, всеки стажант трябва да води поне един зумба клас с минимална продължителност от 20 минути. 
 
От представянето на участниците в тази важна задача ще бъдат определени двамата финалисти, които ще се изправят един срещу друг на големия финал на 4 и 5 юни от 22:30 часа по Нова.
 
* * * * * * *
 
Отборите ще приемат задачата си с противоречиви чувства. "Ангелите на Шарлопов" ще запазят отборния дух и ще изградят добра стратегия за продажба на билети. Въпреки спортната форма обаче, дори Тити ще се почувства затруднен да изпълни 20-минутната зумба хореография.
 
Затрудненията при "Отборът" ще се дори по-сериозни. Докато 100 Кила е готов на всичко, за да стигне до финал, неговият съотборник Юлиян ще прецени задачата като невъзможна за изпълнение. Юли ще премине през различни състояния на вътрешна съпротива, а освен с многобройните елементи в заданието, Явор ще трябва да се справи и с мотивацията на оперния певец.
 
Как ще се представят отборите с предпоследната си задача, кой ще се увенчае с успех и кои ще бъдат двамата финалисти в риалити предаването, ще разберем във вторник и сряда от 21:00 часа по Нова телевизия


ИЗБРАНО