CBS Drama през май

4 май 2016 | 08:04 Дачев
Индийски лета (Indian Summers, 2015) - сезон 1 
От 7 май, всеки уикенд в 13:00 ч. 
 
Мащабна и увлекателна сага с богата емоционална текстура, обхващаща период от пет лета, наситени с преломни събития в периода между 1932 и 1947 година - последните години от британското колониално управление на Индия. В центъра на многочисления актьорски състав са две злочести семейства: едното индийско, а другото – английско.
 
Те ще ни разкрият истории за любов, обещания, тайни и политически интриги, за отношенията между господари и слуги... докато събитията, в които са въвлечени, ускоряват все повече темпото си и стават все по-сложни с наближаване на момента, в който ще настъпи свободата.
 
В ролите: Джули Уолтърс, Джемайма Уест, Хенри Лойд-Хюс, Никеш Пател
 
"Бевърли Хилс 90210" - сезон 1
От 25 май, всеки делничен ден в 19:30 ч. с повторение на следващия ден в 13:40 ч. 
 
Знакова ученическа драма, чието действие се развива в гимназията на Бевърли Хилс. Филмът показва живота на група приятели, които преживяват прехода от гимназиалния живот към зрелостта. Възторзи и падения, създаване на нови и загуба на стари приятелства, любовни триъгълници и други романтични усложнения – в тази гимназия никога не е скучно.
 
В ролите: Тори Спелинг, Джейсън Пристли
 
Първокурсници (Fresh Meat, 2011), сезони 2 - 4
Всеки делничен ден в 22:50 ч.
• Сезон 2 започва на 9 май 
• Сезон 3 започва на 19 май 
• Сезон 4 започва на 31 май 
 
Сериалът проследява случващото се с 6 студента в колежа - Джей Пи, Кингсли, Джози, Хауърд, Вод и Орегон. За първи път далеч от дома си, на прага на зрелостта, те ще открият кои са всъщност. 
 
От мига на първата им среща ги чакат сблъсъци, конкуренция и всевъзможни видове отвратително поведение и ужасни грешки в преценката, познати на всички, които са преживели един от най-големите житейски преходи.
 
В ролите: Джак Уайтхол, Кимбърли Никсън, Джо Томас
 
Такси, сезони 4 – 5 (сезон 5 започва на 9 май)
Всеки делничен ден в 19:30 ч. с повторение на следващия ден в 13:40 ч.
Неделен маратон в 13:40 ч.
 
Този знаков американски ситком, отличен с наградата „Еми“, проследява живота на група таксиметрови шофьори от Ню Йорк. Служителите на „Съншайн кеб къмпани“ са пъстра смесица от хора, сред които отчаяният актьор Боби, борещият се боксьор Тони, рецепционистката в художествена галерия Илейн и тираничният диспечер Луи.
 
В ролите: Дани ДеВито, Джъд Хърш, Анди Кауфман, Каръл Кейн
 
Страж (The Sentinel, 1996), продължава сезон 3
Всеки делничен ден в 20:20 ч.
 
Единствен оцелял след самолетна катастрофа на военна мисия, Джим Елисън живее в продължение на 18 месеца в перуанската джунгла, преди да бъде открит през 1990 година. Шест години по-късно той работи като детектив в полицията на Вашингтон. 
 
По време на една разузнавателна мисия Джим развива свръхчувствителност към светлини, звуци, миризми, вкусове и допир, подобно на митичния "Страж" от културата на древността. 
 
В ролите: Ричард Бърги, Гарет Магарт, Брус А. Янг
 
Ед (Ed, 2000), сезони 1 и 2 (сезон 2 започва на 18 май)
Всеки делничен ден в 21:10 и 14:30 ч.
Съботен маратон в 13:40 ч.
 
След един истински лош ден, в който загубва работата си и научава, че жена му има любовна връзка с един пощальон адвокатът от Ню Йорк Ед Стивънс напуска столицата и се завръща в родния си град в Охайо. След като попада отново в компанията на старите си приятели, той решава да се установи за постоянно в града и да се опита да спечели сърцето на момичето, в което е бил влюбен в гимназията. 
 
В ролите: Том Кавана, Джули Боуен, Джош Рандъл
 
Медицински разследвания, продължава сезон 1
Всеки уикенд в 23:00 ч.
 
Сезон 1 продължава с д-р Стивън Конър и д-р Натали Дюран, оглавяващи екип от лекари от Националния медицински институт, който се отзовава при всяко избухване на тайнствена или необяснима болест.
 
В ролите: Нийл Макдона, Кели Уилиамс


ИЗБРАНО