Писателката Константина Живова ще води предаването ”Днес”

28 април 2016 | 10:49 Дачев
Ново лице на Bulgaria ON AIR
 
Писателката и тв водещ Константина Живова ще води предаването „Днес“, което ще промени облика и формата си от средата на месец май 2016 г. Актуалното коментарно предаване, в ефир от 21 септември 2015 г., в началото имаше по две издания на ден: предиобедно (90 минути, от 09:30 ч.) и вечерно (30 минути, от 20:30 ч.).
 
Настоящата водеща Мартина Ганчева скоро ще изненада зрителите с нова, по-различна роля в ефира на Bulgaria ON AIR.

* * * * * * *
 
Константина Живова има 10-годишен опит в телевизията. Преди да влезе в новото си амплоа, тя трупа опит в bTV, Нова ТВ и TV7. Изминала е целия път в създаването на ТВ съдържание – от организатор на телевизионни продукции до водещ на предавания. През годините е правила много интервюта и репортажи с известни личности.
 
Участвала е и в музикални клипове на български изпълнители, както и в сериалите „Под прикритие“ (БНТ) и „Sex, лъжи & TV: 8 дни в седмицата“ (TV7).
 
Освен с богатия си телевизионен опит, Константина е известна и като писател. Първата й книга „Завинаги“ бързо се превърна в бестселър. Тя поддържа активно и видеоблог, в който дава съвети на дамите как да усмихнат и улеснят деня си.
 
Промяната в облика и формата на предаването „Днес“ е поредната стъпка в развитието на телевизията като политематичен канал, подчертават от медията.


ИЗБРАНО