„Хубава, секси или отблъскваща“ от 3 май по TLC

2 май 2016 | 11:34 Дачев
 Модният стилист Стейси Лондон се завръща за новия трети сезон на „Хубава, секси или отблъскваща“, който стартира на 3-ти май, вторник от 21:00 ч. по TLC. Харизматичната водеща и световно признат експерт в областта на модата ще помогне на още жени, които нямат усещане за стил. Стейси Лондон ще се изправи пред редица модни дилеми и във всеки епизод ще променя имиджа на две дами, които се опитват да намерят своята най-добра версия. 
 
Новият сезон на „Хубава, секси или отблъскваща“ ще срещне зрителите с треньорка по гимнастика, която иска да бъде добър пример за подражание на своите ученици, но разголеният ѝ стил на обличане изпраща погрешно послание. Ще се запознаем и с 33-годишна помощник-учителка, която обожава блясъка и ярките цветове, под които се опитва да скрие страха си от остаряването.

Поредицата ще разкаже историята и на самотна майка с прекалено секси визия, която смущава двете ѝ дъщери. Стейси помага на клиентките си да усъвършенстват усещането си за стил и се опитва да разкрие естествената им красота. По този начин външният им вид ще отрази по-добре истинската им същност и ще подобри самочувствието им.


ИЗБРАНО