Музикантът и юрист Явор Велчев-Яви в ”Анфас”

13 февруари 2016 | 07:37 Дачев
“Само музиката, създадена с душа, докосва душите”
 
Явор Велчев пристигна специално от града на диамантите Антверпен, за да гостува в студиото на "Анфас".
 
Той пее от малък, получава първата си награда на детския конкурс „Сладкопойна чучулига“ и стига до специалната награда на публиката на „Златния Орфей“ с основаната от него акапелна вокална група „Джазабел“.
 
Познат е на публиката като първият вокалист на група Каффе, работил е по музикални проекти на много популярни български изпълнители.
 
Въпреки че музиката е голямата му любов, Явор завършва право в София, а после европейско право и морски мениджмънт в Белгия, където през последните 10 години е юрисконсулт в голяма корабна компания. Сега Яви изцяло се е посветил на това, което го кара да се чувства щастлив - да пише и живее с музика.
 
За вярата в себе си, за съзвучието на музиката и душата, както и за своите нови проекти – тази събота, 13 февруари от 20.30 ч. по ТВ1 в "Анфас" ще говори /и пее на живо!/ юристът-композитор и певец Явор Велчев – Яви.
 
Повторения на предаването с участието на Явор Велчев ще бъдат излъчени в неделя от 10:30 ч., в сряда (17 февруари) от 21 ч. и в петък (19 февруари) от 22:30 ч.


ИЗБРАНО