„Пътят към УЕФА Евро 2016” еп. 2 представя Австрия и Чехия

10 февруари 2016 | 16:24 Дачев
Ще видим още футболната легенда Антонин Паненка, голмайстора от 1980-та Хорст Хрубеш и звездата Иван Ракитич
 
За страстните футболни фенове, екипът на предаването „Пътят към УЕФА Евро 2016” е приготвил вълнуващи моменти и герои от историята на шампионата. Водещ е Петър Виденов, а второто издание на поредицата ще представи утре вечер от 20.00 ч. по Diema Sport HD още два от финалистите на първенството – отборите на Чехия и Австрия.
 
Зрителите ще научат какво е мнението на защитника на Левски Максимилиан Карнер за възхода на австрийския национален отбор.
 
Наред с актуалната информация и коментарите, ще се случи и среща с чешката легенда Антонин Паненка, чийто патент е дузпата, с която отборът му Чехословакия спечели на финала срещу ФРГ през 1976 г. В предаването очаквайте още портрет на бившия нападател на германския национален отбор от началото на 80-те години Хорст Хрубеш - страшилището при ударите с глава. Бърза разходка в слънчева Ница – един от градовете-домакини на първенството това лято, както и интервю с полузащитника на Барселона Иван Ракитич за успехите на родната му Хърватия.
 
* * * * * * *
 
В следващите издания на предването ще бъдат представени още звезди и отбори, които ще влязат в главните роли на мегапродукцията, обещаваща да превърне Европа във футболен спектакъл за цял месец.
 
„Пътят към УЕФА Евро 2016” продължава с трети епизод на 17 март.
 


ИЗБРАНО