Нов анимационен сериал по Disney Channel България

10 февруари 2016 | 14:06 Дачев
Премиера на "Мега-чудесата на калинката и черния котарак"
 
Новият анимационен сериал "Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir", дублиран на български език, ще стартира в понеделник, на 22 февруари 2016 от 17:10 часа по Дисни Ченъл България, а епизодите ще се излъчват през седмицата в същия час.
 
Поредицата разказва историята на Маринет и Ейдриън - ученици в прогимназията, избрани да спасят Париж от акумасите. Те са зли същества, които превръщат нормалните граждани в армия от суперзлодеи. С помощта на своите магически създания, наречени квами, двамата ученици се превръщат в Калинка и Черен Котарак - безстрашни супергерои, които се борят срещу злото, забъркват се във вълнуващи приключения из  улиците и покривите на Париж, без дори да подозират за тайната самоличност на другия.
 
“Мега-чудесата на калинката и черния котарак“  е японско-френско-корейски анимационен сериал, продуциран и анимиран от Zagtoon и Method Animation в копродукция с Teio Animation, SAMG Animation и SK Broadband.
 
Ексклузивен епизод на сериала може да видите на адрес http://www.disney.bg/disney-channel/videos/miraculous#/videoId/- и в YouTube канала на Дисни Ченъл.


ИЗБРАНО