Емоционална кулинарна седмица по Нова ТВ

8 февруари 2016 | 14:29 Дачев
Силно привличане и високо напрежение между участниците в „Черешката на тортата” - Емануела, Джино Бианкалана, Гери Дончева, ВенЗи и Бориса Тютюнджиева забъркват серия от изненади
 
За звездните домакини, свикнали да бъдат в светлините на прожекторите, тази седмица кулинарното риалити ще донесе много изненади и изпитания – не само в кухнята, но и извън нея. 
ВенЗи и Емануела откриват звездната седмица на най-вкусното кулинарно риалити с порция апетитни ястия и изненади, споделяйки по нещо искрено и лично. ВенЗи ще представи приятелката си, а Емануела за първи път ще покани гости в дома си пред камера. Една от големите изненади на седмицата, но не кулинарна, ще бъде явното привличане между Емануела и Джино. Скандалните коментари в медиите по адрес на всеки от участниците ще предизвикат любопитни коментари, а появата на Елза Парини в дома на Емануела определено ще шокира един от тях.
 
Гери Дончева ще успее да изуми гостите си с тематична вечер и меню, посветени на „Титаник”, както и поредица от всестранни таланти. Домакинята ще блесне с прословутата си супа „консоме”, смятана за висш пилотаж в кулинарията. Една много актуална тема сред голяма част от българките – за силикона в устните - ще провокира някои от участниците да го опитат, а танцуващите на пилон момичета ще разгорещят страстите още повече.
 
Джино ще заложи на богато и разнообразно меню и приятната атмосфера в ресторанта на приятел, а Бориса ще приготви любимите семейни специалитети. Освен любовни искри ще видим и силно напрежение в звездната компания и Джино ще бъде в основата и на двете.
 
Кой ще блесне най-силно със своите кулинарни умения и чар и дали най-вкусните ястия или други таланти ще се окажат ключови за спечелването на титлата „Най-добър домaкин” – ще разберем в петък вечер от шеф Манчев. Една много специална и емоционална седмица на звездите!


ИЗБРАНО