Предиобедното токшоу „Днес“ с нови рубрики - над два часа

7 февруари 2016 | 12:05 Дачев
Повече теми и по-динамичен формат

Нови рубрики, повече пъстри теми и дебати на живо в сутрешното развлекателно предаване „Днес“ по Bulgaria ON AIR - обогатен формат и удължено времетраене за водещата Мартина Ганчева
 
От утре, 8 февруари 2016, магазинното токшоу ще разработва още повече теми, които са важни и полезни за зрителите и ще разказва в по-динамичен формат любопитни истории на българи у нас и по света. Няколко нови рубрики стартират в понеделник, когато предаването започва да се излъчва от 9:15 до 11:30 ч. на живо (досега - от 9:00 до 10:30 ч.). Удължението е за сметка на излъчвания досега обеден документален филм в 12 ч.
 
Отношенията между родители и деца ще разнищва рубриката „Семейни връзки с Ели“, в която Ели Куюмджиева и събеседниците й ще бъдат полезни със съвети за решаване на проблемите в комуникацията между поколенията.
 
Трибуна за изява на нови и вече утвърдени наши изпълнители и музиканти ще бъде рубриката „Българската музика днес с Диди“ с репортера Диана Костова.
 
Мъжките теми и гледни точки зрителите ще откриват в рубриката на репортера Борислав Петров „За какво си говорят мъжете“.
 
"Off the Record" ("неофициално") е специалната рубрика на водещата Мартина Ганчева, която винаги търси международната гледна точка по дискутираните теми. Тя ще разговаря с посланици и политици в неформална обстановка, за да покаже на зрителите какво се крие зад публичните маски на официалните лица.
 
Предаването няма да изневери на концепцията си да бъде максимално полезно и ще помага и на младите хора за професионалната им реализация чрез рубриката „Работа в БГ“.
 
В рамките на повече от 2 часа ефирно време, зрителите ще откриват в „Днес“ и поучителните лични истории на известни и неизвестни, талантите, които остават в периферията на публичното внимание, както и дебати на живо в студиото между представители на двата пола в рубриката „Семейните войни на Адам и Ева“. 
 
* * * * * * *
 
Сред първите гости на новия формат ще бъдат готвачът на футболен клуб "Байерн" (Мюнхен) Атанас Вутов и българката двойничка на Барби - Айджан Али.


ИЗБРАНО