Информация за новия регламент на „Семейни войни”

30 януари 2016 | 14:18 Дачев
Нови правила от от 1 февруари 2016 г.
 
Телевизионната игра „Семейни войни” се завръща от този понеделник в ефира на Нова – това разказаха таз исутрин в  „Събуди се” водещият Цветомир Иванов и продуцентът Румен Луканов. От 1 февруари, всеки делничен ден от 18.00 ч., зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека.
 
Регламентът:
В състезанието участват два отбора, всеки от които представлява една фамилия. Целта на участниците е да познаят отговорите на анкетираните 100 човека. Всеки отбор се състои от 5 участника, като минимум 3 от тях задължително трябва да имат роднинска връзка. Ако в предишните издания победителите са имали възможност да спечелят предметни награди, то сега печалбите са само финансови. В едно предаване едно семейство може да спечели до 12 000 лева.
 
„Страшен купон е, идват много семейства с положителна емоция и желание да се забавляват”, каза водещият Цветомир Иванов. „Играта носи силен заряд и много настроение. Семействата, които се записват за кастинг, идват не толкова заради наградите, а за да се забавляват и да се посмеят”, обясни продуцентът Румен Луканов. Той подчерта, че водещият, когото често наричат Цецо Усмивката, провокира забавление и се получава страхотна атмосфера в студиото на предаването (вижте снимки от студиото в "галерия" към новината).
 
* * * * * * *
 
В понеделник, 1 февруари 2016 г. в 18.00 ч. по Нова телевизия, "битката" между първите две семейства ще бъде наистина оспорвана и ще продължи до последния рунд, а въпросът: „Назовете животно, което хапе“, ще определи победителя в играта.
 
Във Facebook-страницата на предаването всеки желаещ може да тества късмета и бързата си мисъл, давайки отговора на въпрос от предаването. Дали е познал и дали семействата-участници ще разгадаят най-популярния отговор на въпрос, зададен на 100 човека, феновете могат да видят още същата вечер в предаването по телевизията.


ИЗБРАНО