Денят ON AIR в нов формат и с нови лица от понеделник

29 януари 2016 | 13:25 Дачев
Веселин Дремджиев ще поеме нови предизвикателства извън телевизията, на негово място идват Владимир Сиркаров и Кузман Илиев.
 
Двамата ще се редуват да водят "Денят ON AIR" всеки делник след централните новини на Bulgaria ON AIR.
 
Предаването, което представя новините с коментар всяка делнична вечер, променя формата си от 1 февруари. То ще бъде с разширен обхват на темите, повече гледни точки към тях и нова динамика в студиото.
 
* * * * * * *
 
Водещи на обновеното предаване ще бъдат популярните журналисти Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, които ще се редуват на седмичен принцип. Те са познати на широката публика с коментарните си рубрики досега в същото предаване, както и със силните интервюта и разговори в "Boom & Bust" по Bloomberg TV Bulgaria.
 
Промяната е част от развитието на телевизията като политематичен канал, който предлага повече информация за обществения и културния живот, представена по динамичен и атрактивен начин. "Денят ON AIR" ще продължи да разглежда и важните неща от икономиката, които засягат живота на всички зрители.
 
Предаването ще се излъчва от 19:10 часа (досега - от 18:30) веднага след централния Новинарски блок, който от 1 февруари ще започва от 18:30 часа (досега - от 19:30). 
 
* * * * * * *
 
Ръководството на Bulgaria ON AIR благодари сърдечно на Веселин Дремджиев, че е останал в екипа и след промяната в профила на телевизията (септември 2015 г.) и работи по "Денят ON AIR", докато настъпи моментът за смяна на формата на предаването.

“Четирите години, през които правех предаването /9 септември 2011 - 29.02.2016 г., бел.ред./, са достатъчен период. Добре е след това да има нещо ново” - е казал Дремджиев, цитиран от "168 часа".


ИЗБРАНО