Антоанета Илиева премина от bTV в Канал 3

26 януари 2016 | 20:30 Дачев
Журналистката, която в продължение на 15 години водеше спортните емисии на bTV, избра "Телевизията на народа" за следваща стъпка в своята кариера
 
Освен лице на спортните новини на Канал 3, Антоанета Илиева ще бъде и шеф на спортната редакция на телевизията.
 
„Избрах Канал 3, защото виждам възможност за ново развитие - да предам своя опит и едновременно с това да продължа да правя любимите си репортажи и филми за звездите на българския спорт", каза Илиева за сайта kanal3.bg.
 
„Ценим високо професионалните качества на Антоанета Илиева и сме щастливи, че тя прие поканата ни да бъде част от екипа на Канал 3. Тони е журналист с много сериозен опит и факта, че оценява развитието на медията ни и иска да бъде част от следващите ни нови проекти е доказателство за качеството и стойността на нашата работа. Очаквайте още изненади в нашия ефир“, заяви програмният директор Ива Стоянова.
 
„Познавам Тони Илиева от много години и съм щастлива, че толкова разпознаваемо лице за спортната журналистика се присъединява към екипа на Канал 3. Със сигурност нейното присъствие в отбора ще е положителен сигнал и към нашите зрители, а репортажите на Тони ще обогатят всекидневната ни, едночасова спортна програма – „Спорт в обектива“, коментира Миляна Велева, директор "Новини и актуални предавания" на Канал 3.


ИЗБРАНО