„Истински истории: Разводи” от тази вечер по bTV

11 януари 2016 | 15:13 Дачев
Риалити сериалът ще се излъчва в понеделник и вторник от 21.30 часа
 
На 11 януари, понеделник, в ефира на bTV се завръща “Истински истории: Разводи”. В новия сезон екипът ще продължи да представя актуални казуси от живота на съвременния българин, като този път фокусът пада върху един от най-често срещаните и най-травмиращи социални феномени – развода.
 
По последни данни, близо 50% от браковете в България завършват с раздяла. На практика няма човек, който пряко или косвено да не е засегнат от това, независимо дали самият той е участник в разпадащият се брак или става свидетел на драмата на свои близки. Темата е болезнена и актуална за всекиго.
 
За участие в новия сезон, продуцентите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов са поканили за консултанти и лица на проекта топ професионалисти, този път от юридическия бранш. Популярните бракоразводни адвокати Искра Онцова и Райна Аврамова са гарантите за достоверността на представените в сериала истории по реални случаи от тяхната практика.
 
Дълбоко пазени тайни, лицемерие, скъперничество, обсесии, изневери, насилничество, отвличане на деца, системни побои, изнудване и психически тормоз – това са част от проблемите, които съвременните българи познават добре, но ще изследват подробно през дневниците на адвокатите. Всеки епизод е нпълно различен, а образите са запомнящите се: жена-насилник; мъж, който тайно ограбва всичко, което съпругата му има; свекърва, която трови снаха си; съпрузи, които взаимно се използват и живеят нещастно и още дузина други реално съществуващи и минали през кантората на адвокатите герои.
 
„Истински истории: Разводи” ще представя 100% истински случаи, а в края на всеки епизод адвокатите Онцова и Аврамова ще правят обобщен анализ на казуса, давайки конкретни насоки и съвети за това кога, как трябва да се постъпи, за да се запазят правата на страните.
 
От ефира на bTV зрителите ще научат какво означава „привременни мерки”, как трябва да се реагира, ако един от родителите отвлече детето си и какви грешки не трябва да се допускат по време на едно бракоразводно дело, а и преди това, за да не се загубят родителските права, от кого могат да получат подкрепа съпрузи, подлагани на системен тормоз и как да бъде опазено недвиживото имущество.
 
Отговор на всички тези и още много въпроси ще дават адвокатите Онцова и Аврамова в новите епизоди на “Истински истории: Разводи”, всеки понеделник и вторник от 21:30 по bTV. 


ИЗБРАНО