Цветомир Иванов е новият водещ на „Семейни войни“

22 декември 2015 | 13:09 Дачев
Продуцира "BlueBox Entertainment" на Атанас Маринов и Румен Луканов

Новият колоритен водещ, заемащ мястото на Диян Мачев-Дидо от предишните два сезона (2002 - 2004 г.) на "Семейни войни", е усмихнат, забавен и изпълнен с много енергия. С нея той е готов да зарежда не само участниците, но и зрителите на Нова телевизия - всяка делнична вечер.
 
Цветомир Иванов е роден в Плевен на 20 май 1972 г., преминал през Националната академия за театрално и филмово изкуство "Кръстьо Сарафов", обучавал се е в класа на професор Крикор Азарян с асистенти Тодор Колев и Николай Поляков. Играе в Държавния театър в Перник, Театър „Българска армия“ и Сатиричен театър „Алеко Константинов“. Има изяви и на парижка сцена.
 
Телевизионната кариера на Цветомир е свързана именно с Нова телевизия, в която е един от водещите на първия сутрешен блок – „Почна се“. Той участва в различни детски, кулинарни и хумористични предавания, едно от главните действащи лица е в телевизионния филм на БНТ „Корави старчета“ (2011 г.), играе ролята на компютърен специалист в кинофилма "Корпус за бързо реагиране" (2012 г.), днес работи в парти агенция "Маска".
 
Забавната роля на водещия от екрана е преминала и в обикновения живот, където приятелите му го наричат с прякора „Усмивката“ - заради доброто му настроение и желанието му постоянно да забавлява околните. 
 
* * * * * * *
 
Обичаната телевизионна игра „Семейни войни“ се подготвя за голямото си завръщане в ефир с нова доза забавления, изпитания и нов водещ. Съвсем скоро зрителите ще могат да се насладят на истинско телевизионно шоу и ще станат свидетели на колоритните предположения на участниците, бурните им емоции и спонтанните реакции в очакване да чуят кои са най-популярните отговори на предварително зададени на над 100 човека въпроси.
 
Ако вие сте семейство, което иска да печели и да се забавлява заедно, запознайте се с условията за участие и не пропускайте възможността да се запишете за кастинг - по един от двата начина: чрез попълване на регистрационна форма в Интернет или чрез обаждане на телефон 02-9443093. Най-интересните моменти и въпроси може да следите и във Facebook-страницата на „Семейни войни”. 
 
Новият водещ ще бъде видян "в действие" в ефира на Нова ТВ още на 25 декември - но не в „Семейни войни”, а в едно от трите благотворителни издания на „Сделка или не”, посветени на „Българската Коледа”. Там ще видим как новият водещ ще се справи с финансовия тест на гейм шоуто.
 
Цветомир ще играе в тандем с Румен Луканов, с когото ги свързва не само благородната кауза, но и новото предаване „Семейни войни”, чийто изпълнителен продуцент е компанията BlueBox Entertainment (зад която стоят Атанас Маринов и Румен Луканов). Продуцент е “Баит Заав“ ООД (собственост на Румен Луканов и Ина Мутафчиева-Луканова).


ИЗБРАНО