Празнични издания на ”Директно” и ”Днес”

22 декември 2015 | 13:49 Дачев
Милена Фучеджиева в първо ТВ интервю заедно с дъщеря - в „Директно” на Бъдни вечер по Bulgaria ON AIR
 
Милена Фучеджиева ще бъде специален гост на предаването „Директно“ с Неда Василева на 24 декември от 18.50 ч. Известната писателка и сценаристка ще акцентира върху едно от най-важните неща в живота – човешкото у всеки от нас и ценностите в България. 
 
Фучеджиева ще сподели Бъдни вечер със зрителите на „Директно” в дует с дъщеря си Радина Вълова, която се прибира от САЩ в България специално за празниците. 
 
Коледно чудо за тежко болни деца навръх Коледа е във фокуса на „Директно“ на 25 декември. Предаването ще покаже как протича празникът за децата, които не могат да празнуват у дома, в пряка връзка от детска болница в София. 
 
Водещата Неда Василева ще насочи погледа на зрителя и към една по-различва коледна история. Националният консултант по неонатология проф. Боряна Слънчева ще говори в студиото за възможността да се грижиш за оцеляването и да се бориш за живота на бебета, родени под 1000 грама.
 
До 4 януари „Директно“ ще се излъчва по изключение от 18:50 часа.
 
* * * * * * *
 
„Днес” връща зрителите назад във времето на 24 декември
 
В празничното утро на 24 декември от 9 часа, предаването „Днес” ще върне зрителите на Bulgaria ON AIR назад във времето. Водещата Мартина Ганчева и екипът ѝ ще представят коледния дух по нестандартен начин – Мариана Маринова от Музея за история на София ще разкаже как се е празнувало по Коледа в началото на миналия век. Тя ще покаже красиви и ценни играчки от миналото и ще украси елхата в музея заедно с екипа на „Днес”. 
 
За по-креативните зрители и тези, които искат да украсят дома си със специално отношение, „Днес” ще разкрие тайната на ръчно направена украса, бижута и още интересни подаръци. 
 
На 25-и декември „Днес” ще даде идеи на зрителите как да заблестят в новогодишната нощ. Едни от най-добрите професионалисти – Гергана Бангеева и Георги Петков, грижили се за визията на Прея, Жана Бергендорф, Михаела Филева и други български артисти, – ще покажат на дамите директно от салона за красота как да бъдат зашеметяващи на 31 декември. 
 
Колко е важно гримът да не вреди на кожата и предимствата на минералната козметика ще разкрие Надя Костова, която „готви” полезна за кожата козметика.
 
За финал, водещата Мартина Ганчева ще предложи на зрителите модни съвети с дизайнера Мила Атева, а за почитателите на астрологията – и аромат според зодията. 


ИЗБРАНО