През декември 2015 по AXN

1 декември 2015 | 16:04 Дачев
На 9 декември по базовия AXN стартира премиерно най-новият от поредицата „От местопрестъплението“ – „Киберпрестъпления“.

Сериалът е от тази година, а в главната роля ще видим Патриша Аркет, която вече се е появявала и в други серии на 15-годишния хитов сериал, но сега за първи път заема главната роля. Действието се завърта около разплитането на убийства, кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството под юрисдикцията на ФБР. Продуцентът Джери Брукхаймер фокусира сюжета върху екипа на специалния агент Ейвъри Райън във ФБР, Куантико, Вирджиния, чиято задача е да решава сериозни престъпления, които започват от съзнанието, съществуват само онлайн, но се реализират в истинския свят.

Проектът, вдъхновен от ирландския кибер психолог Мери Айкен, е първата част от поредицата „От местопрестъплението” с главна женска роля. 

„Всеки път, когато получа сценария за новия епизод, и прочета какво могат да причинят технологиите на живота ни, си казвам „Господи, дано това не е истина”, споделя Аркет и разкрива, че вече е ограничила достъпа си до имейл от телефона, за да се предпази от хакерски атаки.

* * * * * * *
 
От игралните филми този месец AXN предлага три премиери – „Паник стая“ (2002) с Джоди Фостър /5 декември/, “Достатъчно“ (2002) с Дженифър Лопес /12 декември/ и „Нов най-добър приятел“ ("New Best Friend", 2002) с Доминик Суейн.

* * * * * * *
 
На 15 декември по AXN Black започва нов сезон на криминалното риалити „Дог и Бет на лов за бегълци“.

Най-известните ловци на глави, Дог и Бет Чапман, отново тръгват на път, за да заловят някои от най-опасните престъпници на Америка. Пътувайки по градовете от бряг до бряг, семейство Чапман работи с местни полицаи и им предлага дългогодишния си опит - от процеса на попълване на книжа, до изпълнение на тактическо преследване и обучение за използване на високи технологии. Със запазената си марка, прямотата и вярата във втория шанс, семейство Чапман мотивират и вдъхновяват местните ловци на глави, по време на изпълнените с адреналин гонки.
 
От 3 декември, по AXN White е премиерата на втори сезон на „Царство“, в който на фокус е историята на Мери Стюарт, младата жена, която ще стане известна като Мария Стюарт. Тийнейджърката Мария вече се превръща в твърдоглав монарх - красива, страстна и готова още в самото начало буйно да навлезе във властта.
 


ИЗБРАНО