Премиерни сезони: „Майк и Моли” и „По средата” по bTV Comedy

1 декември 2015 | 10:34 Дачев
Отличеният с награда „Еми” комедиен сериал „Майк и Моли” ще дебютира с нов сезон на 8 декември по bTV Comedy. Епизодите ще се излъчват всеки делник от 22:00 часа.
 
Поредицата, чиито автори са създателите на „Двама мъже и половина” - Марк Робъртс и Чък Лори, пресъздава любовната история на двама души, които винаги са се предпазвали от емоции и са разчитали на способността да гледат шеговито на живота. Майк Бигс (Били Гардел) е добродушен полицай, който искрено иска да отслабне. Партньор на Майк е Карл Макмилан. Той е слаб бърборко, който насърчава Майк по пътя към отслабването и романтиката.
 
Един ден Майк среща Моли Флин (Мелиса Макарти), симпатична и пухкава учителка с добро чувство за хумор. За Моли не е лесно да се фокусира върху интелигентните решения, докато живее със сексапилната си по-голяма сестра Виктория (Кейти Миксън) и майка им Джойс.
 
В премиерния сезон 4, връзката на пухкавата двойка ще бъде изправена пред редица нови предизвикателства. След като се изповядаха един на друг, Майк и Моли започват да преоткриват себе си. Моли е на кръстопът в кариерата си и решава, вместо да учи деца, да стане... писател. Майк от своя страна е решен да живее всеки ден като за последно, изпадайки в посттравматичен шок и също се колебае относно работата си.
 
Дали двамата ще успеят да бъдат себе си?
 
* * * * * * *
 
Друг хитов сериал - „По средата” - също излиза на екрана на bTV Comedy с премиерен сезон на 12 декември от 9.00 часа.
 
Новият за българските зрители сезон 5 ще се излъчва през уикенда. Той ще бъде изпълнен с много емоции и животопроменящи събития, както и с куп вълнуващи новини за голяма част от любимите герои. Пред едно голямо изпитание е на път да се изправи Сю, Брик е обхванат от любовни трепети, а Франки и Майк ги очакват не чак толкова добри новини. 
 
"По средата" разказва за живота на средностатистическо американско семейство, което живее в неголям град в Индиана. Майката - Франсис (Патриша Хийтън) е продавачка на употребявани автомобили. С иронично остроумие и чувство за хумор, тя успява да запази семейството си цяло. Съпругът ѝ Майк (Нийл Флин) е управител в местна фирма и има стабилно влияние в семейството. Жонглирайки между смени в работата и поръчване на храна за вкъщи, която се консумира пред телевизора, двамата успяват да отгледат трите си деца.
 
Най-големият син Аксел (Чарли МакДърмът) е тийнейджър, на когото му липсва мотивация; добър е в спорта, но не и в академичните науки. Сю (Идън Шер) е ентусиазирана млада дама, която има проблеми с общуването. Най-малкият в семейството – Брик (Атик Шафър) пък е интелигентно дете, което обича да чете книги, но е и изключително интровертен.
 


ИЗБРАНО