Телевизионната игра “Семейни войни” отново в ефир

30 ноември 2015 | 16:25 Дачев
Кастингът за участници започна
 
Търсят се семейства с бързи реакции, боен дух и завидно чувство за хумор
 
Телевизионната игра “Семейни войни” се завръща в ефира на Нова за нова доза забавление и изпитания. След успеха си през 2002-2004 г. в България и почитатели в над 60 страни, зрителите на Нова телевизия отново ще споделят емоциите на участниците в това атрактивно изживяване и ще имат възможността да чуят най-популярните отговори на въпроси, предварително зададени на над 100 човека.
 
Всяка делнична вечер две семейства ще се изправят едно срещу друго в словесна схватка, за да тестват бързата си мисъл и чувството си за хумор. В първите пет рунда фамилиите се стремят да спечелят максимален брой точки, като предимство има по-бързо натисналият бутона отбор, който даде правилното предположение за най-популярния отговор. Семейството, събрало по-голям брой точки в първите пет рунда, става победител в съответния епизод и играе в шестия рунд от играта - „Бързи пари”, където двама играчи от семейството отговорят на пет бързи въпроса, със задачата да съберат максималния брой от 200 точки и да спечелят още награди. Отборът победител продължава играта си в следващия епизод на шоуто, а победителите в пет поредни епизода добавят към събраните средства допълнителна парична сума и си тръгват с шампионска титла. 
 
В шоуто, наречено „Семейни войни”, предстои да чуем и видим атрактивни въпроси от типа: Освен от маймуна от кое друго животно може да е произлязъл човекът? или „Кой хранителен продукт искате да виси по дърветата? За да бъдат разгадани най-популярните отговори очевидно не са необходими специални знания или умения. Не е важно какво образование имат, говорят ли чужди езици, какво работят и дали някога са искали да участват в телевизионна игра. Не е от значение дали живеят в град или село и дали са на 20 или на 70 години. Важното е участниците в „Семейни войни” да искат да спечелят, да притежават типичното за българина остроумие и да са готови да споделят това уникално преживяване с най-близките си хора. 
 
Кастинг-формата вече е отворена и очаква семействата с бърза мисъл, екипен дух, разнородни знания, готовност за забавление и много хъс за победа. Защото това са качествата - гарант за успех в играта “Семейни войни”. Ако смятате, че вие и вашето семейство притежавате тази атрактивна комбинация, студиото на “Семейни войни” е вашето място да покажете най-доброто, на което сте способни. 
 
Запознайте се с условията за участие и не пропускайте възможността да се запишете за кастинг още сега, призовават от телевизията.


ИЗБРАНО