Всеки срещу всеки във ВИП Брадър, драма около Моника и Луна

12 октомври 2015 | 15:34 Дачев
Тази вечер се очаква да бъде особено напрегнато в риалити шоуто
 
Един месец след като VIP Съквартирантите прекрачиха прага на Къщата, от спокойната приятелска атмосфера не е останала и следа. Вече всеки е изправен срещу останалите, а противоречията и интригите са неизменна част от ежедневието на VIP-овете.
 
По време на номинациите в сряда, които Съквартирантите имаха възможност да гледат, Люси обвини Моника в непочтеност. Тази вечер Големият брат ще даде възможност на красавицата да говори със своя приятел по телефона на живо, за да обясни на Люси и цяла България ситуацията около себе си и да изчисти името си. 
 
След последните номинации, застрашени от изгонване са три колоритни дами – Моника, Кичка и Луна. Те ще отговарят на неудобни въпроси на живо тази вечер, но въпросите няма да дойдат от коментаторите в студиото, а от техните съквартиранти. Колко откровени и провокативни могат да бъдат всички те, предстои да разберем.
 
През изминалата седмица станахме свидетели на прецедент: Луна използва камерите на предаването, за да отправи предложение за брак към министър-председателя на републиката. Големият брат се погрижи певицата да получи своя отговор, но не от самия премиер, а от неговия най-добър имитатор – Ненчо Балабанов.
Убедена, че е говорила лично с Бойко Борисов, Луна ще продължи да мечтае и дори ще му отправи официална покана за посещение в Къщата!
 
Как ще се развие тази драматична любовна история и с какво съквартирантите допринесоха за поддържането на автентичността ѝ, ще разберем довечера след 20 часа по Нова телевизия


ИЗБРАНО