Музикални изпълнения във ВИП Брадър: „Напудрен Орфей 2015”

8 октомври 2015 | 15:48 Дачев
Снощи се проведоха поредните номинации във ВИП Брадър 2015. Кичка, Моника и Луна събраха най-много номинационни точки и една от тях ще напусне Къщата в понеделник.
 
По време на номинациите, зрителите на Нова чуха твърденията на Катрин Вачева, че в Къщата се е провел опит за конспирация срещу нея - и на база на тези свидетелски показания се очакват "сурови санкции" за звездите. Как това ще повлияе на отношенията в Къщата и дали по този начин Съквартирантите няма да се изправят срещу нов общ враг, ще стане ясно тази вечер.
 
Днешният дейли епизод ще бъде повече от музикален - в него ще видим първото в света издание на „Напудреният Орфей” 2015.
Най-изявените певци в Къщата – Кичка, Кристина и дует „Ритон” ще трябва да подготвят по едно свое изпълнение с помощта на другите Съквартиранти. 
 
Както всяко престижно музикално издание, и това ще има жури в лицето на безкомпромисните Люси, Ернестина и Луна. Дали звездите ще пожънат успех и какъв е залогът за тяхното представяне, предстои да разберем.
 
Тази вечер ще станем свидетели и на заформянето на нов лагер в Къщата. В последно време видяхме как Кичка Бодурова страни от останалите. Днес обаче естрадната певица ще използва момента и ще се опита да привлече на своя страна един от най-противоречивите съквартиранти – Катрин. Дали  моделът ще се поддаде на Кичка и ще влезе в нейния отбор, състоящ се до този момент от един-едниствен член, ще разберем след 20 часа по Нова ТВ.


ИЗБРАНО