Криско с отбора на момичетата

7 октомври 2015 | 15:29 Дачев
Оперен квартет, сексапилно трио и емблемата на Велинград –  трио "Парадайз" , са част от групите, които ще продължат към Къщите на съдиите. „Убедена съм, че аз съм вашия човек!“, категорична беше Люси Дяковска, която в ролята на ментор на категория „Групи“, ще сподели богатия си опит в световноизвестната банда No Angels. „В момента пишете историята на X Factor!“, беше недвусмисленият коментар на Маги Халваджиян към четиримата тенори - Тончо, Теодор, Валентин и Светозар , които огласиха залата на шоуто с оперно изпълнение на Time To Say Goodbye.   
 
Със сериозно чуждестранно присъствие се оказа категорията 25+, която тази година ще бъде поверена на Маги Халваджиян.  Християна Лоизу направи най-доброто изпълнение на песен на Селин Дион, звучало някога на сцената на X Factor, с което си осигури място на музикалните столове до края на епизода. Александрина Макенджиева   преодоля неудобството на високите токчета с малко танци и безкомпромисен глас, а парчето на  Стивън Ачикор  го доближи до сбъдването на голямата му мечта – бъдеще в България. „Надявам се никой да няма съмнение, че тази година победителят ще бъде от моя отбор“, съобщи гордият ментор на „25+“, който след изключително труден избор остави единствено най-изявените таланти на шестте стола.    
 
Утре вечер точно в 21:00ч. по НОВА Криско ще се срещне с отбора на момичетата, за да избере шестте най-талантливи дами с потенциал на победители. Една от най-оспорваните категории ще провокира сълзи и и драматични развръзки за бъдещето на 14-те кандидатки в шоуто. 
 
Сред претендентите ще бъде участничка, готова да размени правото с музикалната кариера. Емоционалната Дарин Йотова ще внесе истински хаос на сцената, провокирайки откровен разговор в журито за плюсовете и минусите на нейния темперамент. Една добре позната на журито кандидатка от Русе ще изненада с артистичен костюм и малка роля по време на своето изпълнение. Виктория Георгиева, която спечели безапелационно съдийската четворка след няколко неуспешни кастинга през изминалите сезони, ще се окаже на ръба на сценичната треска, която ще постави под въпрос оставането й в шоуто. Музикалните столове ще разделят две приятелки, но ще дадат последна възможност на загубили вяра кандидатки.
 
Кои ще бъдат шестте момичета, които ще се отправят с Крсико към следващото изпитание? Каква ще бъде огромната изненада, която рап гуруто ще поднесе в следващия епизод на X Factor? – гледайте утре вечер, от 21:00ч. по НОВА.  
 


ИЗБРАНО