Край на мира във ВИП Брадър след оповестяване на реплики

5 октомври 2015 | 15:51 Дачев
Тази вечер още един Съквартирант ще напусне най-известната Къща по силата на зрителския вот. На последните напрегнати номинации, VIP Съквартирантите предложиха за изгонване Джино, Кичка, Деян, Иво и Люси. Петимата вече се борят за зрителско одобрение, а един от тях ще си тръгне завинаги от Къщата в края на днешния лайв.
 
В живото предаване ще видим и края на седмична мисия „Войната за Къщата”. Финалната битка между сини и червени ще определи кой отбор ще е властелин на Къщата и кой ще трябва да живее в лишения през следващите дни.
Съквартирантите ще приемат задачата си присърце и ще трябва да отговарят на въпроси, свързани с реплики, които някои от тях са казали зад гърба на друг.
 
Откровенията, които ще се излеят в ефир ще са толкова големи, че мирът в Къщата ще бъде безвъзвратно загубен, а един Съквартирант ще пожелае да напусне по собствена воля.
 
Последствията ще изправят в пряк конфликт някои от Съквартирантите, които имат пререкания от началото на шоуто. Моника и Люси ще си разменят остри реплики, Кичка и дует Ритон ще поставят картите на масата, а Катрин Вачева ще обяви открита война на двете Плеймейтки в Къщата – Моника и Светлана.
 
Какво доведе до това разцепление и как една мисия промени напълно настроението в Къщата, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.


ИЗБРАНО