Втори женски дуел във Фермата: Мария срещу Янина

4 октомври 2015 | 11:06 Дачев
Сблъсъка между „сивия кардинал” и журналистката коментират Мартина Вачкова, Марияна Векилска, Славена Вътова, Галина Чолакова и Мартин Карбовски от 20 часа в студиото на bTV
 
Фризьорката Мария, нарочена за кардинал в сянка, и журналистката Янина се изправят една срещу друга във втория женски дуел на риалити формата „Фермата”. Дуелът, изглежда, ще бъде равностоен поне що се отнася до физическата сила и издържливост на двете дами.
 
Мария е по-силната от двете физически, но е изморена от ратайския начин на живот, а Янина има възможност да нареди игрите според своите сили и способности. Журналистката обаче призна, че няма да има спортна злоба, защото много харесва Мария и едва ли ще може да даде 100% от себе си.
 
* * * * * * *
 
И така, в днешната неделна вечер зрителите ще видят как Мария и Янина ще направят всичко възможно да останат във „Фермата”. За целта, двете дуелистки едновременно ще трябва да държат с разперени ръце по две кофи, пълни с еднакво количество вода. Надпреварата печели тази, която издържи по-дълго.
 
Второто им предизвикателство е свързано с въже: двете дами ще бъдат завързани една за друга, а целта е една от тях, издърпвайки другата, да стигне до един стълб и да я върже.
 
Последната цел за постигане е свързана с ябълки – Мария и Янина ще трябва да пренесат с уста за дадено време по-голям брой ябълки от своя опонент. Всичко това, усложнено от 2 големи бъчви, пълни с вода и огромно разстояние. 
 
* * * * * * *
 
Коя от двете ще се окаже по-находчива и ще се справи със задачите по-добре от своя опонент, с което ще си извоюва и правото да остане в шоуто?


ИЗБРАНО