БНТ излъчва по 3-4 мача от кръг на Лига Европа по 3 канала

15 септември 2015 | 10:35 Дачев
Акцент ще бъдат мачовете на ПАОК на Димитър Бербатов и останалите клубове с български футболисти в съставите си, както и представянето на големите клубове

Българската национална телевизия продължава излъчването на мачовете от груповата фаза на Лига Европа от този четвъртък, 17 септември. Националната телевизия ще направи зрителите съпричастни на най-интересните срещи от всеки кръг, като ще излъчва между 3 и 4 мача.
 
Всеки мач ще бъде съпроводен с експертни анализи на гостите в студиото. Програмата в първия кръг започва в 19:30 по БНТ HD, водещ е Ивайло Ангелов, а негови специални гости са Ангел Славков и Асен Букарев.
 
Първата среща от турнира, която ще видят зрителите на националната телевизия, е с участието на звездата на родния футбол Димитър Бербатов като част от състава на гръцкия ПАОК. Тимът излиза срещу азербайджанския „Габала“, а БНТ2 ще излъчи мача от 20:00 часа в четвъртък. Коментатор на срещата е Георги Славчев.
 
От 20:00 часа, но по БНТ HD, зрителите могат да проследят развоя на мача „Бордо“ – „Ливърпул“ с коментара на Стефан Георгиев.
 
От 22:05 часа по БНТ 1 започва срещата „Фиорентина“ – „Базел“, а по БНТ HD – „Андерлехт“ – „Монако“. Коментатори са съответно Валери Генов и Никола Ибришимов.

* * * * * * *
 
БНТ ще даде възможност и на феновете да станат част от емоцията на срещите. Във Фейсбук-страницата на "Футбол по БНТ" зрителите ще могат да коментират всичко случващо се по стадионите в Европа и да влязат в дискусия с коментаторите и водещите на студиата.
 


ИЗБРАНО