„На кафе“ в студио стил „шаби шик“ на Кремена Халваджиян

27 август 2015 | 11:36 Дачев
Женското предаване се преобразява изцяло и кани зрителите в своя нов и уютен дом да пият заедно кафето си „с шик“ от понеделник
 
Създателката на концепцията на новото студио на токшоуто „На кафе“ е известната стилистка Кремена Халваджиян. Вярна на своя стил непрекъснато да търси, да променя и да прави всичко, което ни заобикаля красиво, тя отново е уловила модерната тенденция  – светът се връща назад във времето, за да търси вдъхновение, красота и романтика, които да пресъздаде в съвременния свят, като добави уникалния почерк на автора и ги обгради с много уют. 
 
Новият стил на студиото е издържан в женския и одухотворен стил от началото на XX век, а именно „шаби шик“ ("shabby chic" - британски оксиморон за износен шик), отличаващ се с хармония, романтика и топъл уют, изцяло отразяващ душевността на Гала и нейния екип. 
 
Духът на времето е уловен, търсейки хармония в забързания ритъм на битието. И новите декори, и обновената концепция са отговор на съвременните потребности на българката за повече уют и нежност в динамиката на ежедневието. Още в понеделник, 31 август, точно в 9.30 ч. зрителите на „На кафе“ ще могат сами да вкусят новия стил и цялостната промяна в 12-тия сезон на предаването.


ИЗБРАНО