Ицо Хазарта пред микрофона на „В(од)ещи в занаята”

3 август 2015 | 21:49 Дачев
Хазарта с уроци по ботаника пред фермерите Иван и Андрей
 
Един от създателите на култовата българска хип хоп банда през 90-те „Ъпрурд” Ицо Хазарта застава пред микрофона на „В(од)ещи в занаята”. С присъщия си запомнящ се и директен начин на изразяване Хазарта обсъжда с Иван и Андрей актуалните събития в страната, индивидуализма и колективизма на българите, колко често снасят кокошките и кой е най-големият враг на тревата. 
 
Какво е отношението му към ботаниката, земеделските му навивици на „виладжия”, привилегиите, с които разполагаме спрямо 1915 година и какво ще посъветва участниците във Фермата, зрителите ще разберат утре в селектираното интервю в „Тази сутрин”, а след това могат да проследят цялото интервю на сайта btv.bg. 
 
„В(од)ещи в занаята” е поредица от дейности, които водещите на есенния формат Фермата Иван и Андрей предприемат, за да се подготвят за голямото телевизионно предизвикателство.
 
Първи участник в поредицата миналата седмица беше националният селекционер, под чието ръководство българският футбол постигна най-големите си успехи - Димитър Пенев.


ИЗБРАНО