X Factor обяви допълнителен видеокастинг

31 юли 2015 | 15:03 Дачев
От 31 юли до 17 август онлайн

Музикалните таланти, пропуснали да се явят на кастингите, могат да впечатлят екипа на шоуто със свое видео изпълнение в сайта на X Factor
от днес до 17 август
 
След стотици явили се на кастингите за четвърти сезон на X Factor, музикалното шоу предлага още един шанс на тези, които са пропуснали възможността да се явят на живо пред журито. Кандидатите ще имат възможност да се включат във видео кастинга, който стартира днес на официалната страница на X Factor България.
 
Талантите, които не са успели да се явят на прослушване в страната или дори тези, които са в чужбина, но не искат да изпускат ексклузивното предложение, могат да изпратят видео със свое изпълнение, с което да впечатлят екипа на шоуто. 
 
Онлайн подборът на кандидатите ще продължи от 31 юли до 17 август в очакване на нови музикални открития. 
 
„Желаещите да се явят на кастинг са много, но не всеки има физическата възможност да се включи в определените за целта дни. Затова решихме да включим и възможността за  видео кастинг - един иновативен вариант, без ограничения във времето и мястото“, коментират специалистите от екипа, които се подготвят за допълнителни приятни изненади, малко преди живите прослушвания в присъствието на жури в София.  
 
* * * * * * *
 
От днес феновете на предаването могат да запазят и свое място за първите прослушвания на живо. Всеки, който желае да стане част от музикалното преживяване, наречено X Factor, може да се включи в публиката и да бъде сред първите, които ще видят и чуят на живо бъдещите звезди в четвърти сезон на шоуто, като се запише на телефон 0885613363.
 


ИЗБРАНО