„Денят започва“ по Черноморието с Благой Цицелков

30 юли 2015 | 15:20 Дачев
Камерата на БНТ търси летните истории на зрителите 
 
В месеца, в който улиците на големите градове опустяват и животът се пренася на брега на морето, и БНТ отива там. През август камерата на най-ранобудното предаване в родния ефир – „Денят започва“, заедно с най-младия репортер в новините – Благой Цицелков, ще обиколи българското Черноморие. Стартът е в Резово, а маршрутът ще премине по цялото крайбрежие, чак до Дуранкулак.
 
Екипът на БНТ ще се отправи от юг на север в търсене на летни забавления, морски истории, солени новини и заровени в пясъка проблеми, които да разкаже в ефира на националната медия. Рубриката „Денят започва... и на море“ ще се излъчва всеки ден на живо в рамките на сутрешния блок.
 
Репортерът, който ще ни казва „Добро утро!“, е Благой Цицелков с преки включвания и репортажи. Сутрешният блок ще даде възможност и на зрителите сами да станат автори на съдържание и идеи, като пишат активно в социалните мрежи и споделят своите сигнали и истории на avgust@bnt.bg.
 
Всяка седмица в рамките на рубриката ще има и конкурс – класация за най-усмихнато плажно селфи. Всеки, който пожелае, може да качи своята снимка с хаштаг #selfieBNT.
 
Пътувайки край морето, екипът на БНТ ще се опита заедно със зрителите да разбере и кой е най-хубавият български плаж.
 


ИЗБРАНО