Капитан Флинт идва с „Черни платна” по bTV от 3 август

28 юли 2015 | 10:55 Дачев
Хитовата поредица от 2014-та година ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 часа
 
От 3 август зрителите на bTV ще могат да проследят носителя на награда Еми за най-добър праймтаймов сериал за 2014 г. – „Черни платна” (Black Sails).
 
Действието на продуцирания от Майкъл Бей (режисьор на „Армагедон”, „Пърл Харбър”, поредицата „Трансформърс” и много други) телевизионен сериал се развива 20 години преди събитията, описани в класическия роман на Робърт Луис Стивънсън “Островът на съкровищата”. В центъра на сюжета е най-известният и брилянтен пиратски капитан Флинт (Тоби Стивънс), който с помощта на най-новите попълнения в екипа си - Джон Силвър (Люк Арнолд) и красавицата Елинор Гътрий (Хана Ню) - се бори за оцеляването на остров Ню Провидънс. 
 
Опонентите срещу тях не са малко: от една страна, това са останалите капитани, които завиждат на силата на Флинт, а от друга е бащата на Елинор, чиито амбиции за острова създават конфликт с дъщеря му.
 
През годините Ню Провидънс се е превърнал в рай за всички пирати, крадци, проститутки и златотърсачи - покварено място за забавление и разврат. За да опазят съществуването му, Силвър и Флинт са принудени да се борят срещу свирепи врагове, които няма да прекратят атаките си, докато не прогонят пиратите от местността. 
 
„Черни платна” ще събира зрителите пред екрана на bTV всеки делник точно в 22:30 часа.


ИЗБРАНО