Пловдив посрещна звездите на The Voice of Summer Tour

7 юли 2015 | 13:53 Дачев
Хиляди зрители гледаха събитието на живо по телевизия The Voice
 
За трета поредна година Пловдив бе домакин на музикалното турне The Voice of Summer Tour. Над 30 000 души се забавляваха на площад Централен заедно с изпълнителите на най-актуалните хитове.
 
Михаела Филева, Пламен и Иво, Жана Бергендорф, Моисей изпълниха за първи път пред публиката в града под тепетата новите си песни. Голямата изненада на сцената на The Voice беше появата на Били Хлапето. Pavell и Venci Venc’, Сантра, Кристо и Лора Караджова повишиха настроението на публиката с изпълненията си и интересна визия.
 
Кулминацията на вечерта беше появата на тандема Криско и Гери-Никол. Присъстващите аплодираха силно общата им песен „Ела и си вземи“. Финалът на концерта беше незабравим с „Шапка ти свалям“- хитът на лято 2015, дело отново на Криско. Всички изпълнители споделиха, че публиката в Пловдив има уникална енергия.
 
Концертът се излъчи на живо по телевизия The Voice и така хиляди станаха свидетели на грандиозното събитие  в Пловдив. Зад пулта на сцената на The Voice of Summer Tour 2015 е DJ Doncho, а за хореографията се грижат VS Dance.
 
* * * * * * *
 
The Voice of Summer Tour 2015 продължава на 9 юли в Бургас на Централен плаж в 21:00 часа.
 
Финалът на музикалната обиколка е във Варна. Концертът в морската столица е на 16 юли от 21:00 часа на Южен плаж - Алея първа. Входът е свободен.


ИЗБРАНО