Нов документален серила - „Младши доктори: САЩ“ по Diva

29 юни 2015 | 14:43 Дачев
Зрителите на Diva следяха с голям интерес трудния избор на младите медици в „Анатомията на Грей“. Сега новият документален филм - „Младши доктори: САЩ“ (Junior Doctors USA), чиято премиера ще се излъчи по Diva в понеделник, 6 юли, в 22:00 часа, дава възможност да се види кухнята на нещата.
 
Зад кулисите на Медицинския център към Университета „Вандербилт“ в Нешвил ще имате възможност да наблюдавате как няколко млади специалисти се опитват да съчетаят личните и професионалните си отговорности.
 
Шестимата новаци трябва да мобилизират всичките си теоретични познания в сблъсъка си с житейските реалности на медицинския фронт. Но теорията не е достатъчна, за да ги подготви за трудния избор на лекаря, на когото се налага да взема решения на живот и смърт.
 
С безпрецедентния си достъп до прочутия Медицински център към Университета „Вандербилт“ в Нешвил „Младши доктори: САЩ“ проследява ежедневието на младите лекари, изправени пред извънредни драматични ситуации в отделението и в операционната зала.
 
Невъзможно е да се избегне напрежението, всяка грешка на младите лекари може да има катастрофални последици. Освен това, те са подложени непрекъснато на внимателно наблюдение от страна на старшия медицински персонал в лицето на лекуващите и главните лекари, които ежедневно ги пришпорват до границите на техните възможности. В продължение на 10 седмици камерата проследява тези различни характери на всяка крачка от пътя им, по който те балансират между професионалните си отговорности и новите приятелства, съперничества и любовни връзки. Как ще посрещнат героите постиженията и неуспехите в службата и в личния си живот? Пригответе се за една достоверна „Анатомия на Грей“!
 
Изпълнителни продуценти на„Младши доктори: САЩ“ са Мелъди Шафир, Майкъл Брукс (Dancing with The Stars) и Джейн Трантър (Dancing with The Stars, Top Gear USA).
 
„Младши доктори: САЩ“ започва в понеделник, 6 юли, в 22:00 часа. Сериалът ще се излъчва всяка седмица.


ИЗБРАНО