Спортно шоу ”Гол” с Томислав Русев по България Он Ер

11 юни 2015 | 10:06 Дачев
Премиерата е на 19 юни

Водещите на спряното по TV7 и News7 предаване "Пред банята" (2012 - 2014 г.) - Томислав Русев, Борис Касабов и Николай Александров - се завръщат в телевизионния ефир
 
Новото спортно шоу "Гол" на България Он Ер отново събира в ефир популярните спортни журналисти. Премиерата на седмичното коментарно предаване е на 19 юни, петък, в 21 часа.
 
Гол е най-хубавата футболна дума. Затова я избрахме за име на предаването“, сподели Томислав Русев, който е водещ и на спортното радиошоу "Гонг" по Дарик радио.
 
„Взаимовръзката между думите спорт, футбол и пари е все по-голяма.Няма как да не засегнем и темата финанси в коментарите си“, допълни Николай Александров.
 
„Чарът ни е в това,че сме честни със зрителите, а избрахме България он ер, защото и тримата сме на мнение,че телевизията е различна, поднася интелигентно съдържание“, каза Борис Касабов.
 
* * * * * * *
 
Коментарният хеттрик в българската спортна журналистика ще събира в 60 минути най-интересното от света на футбола и спорта - всеки петък, на живо. Новият проект ще предложи уникални спортни и актуални коментари, преки включвания по горещите теми на седмицата.
 
Тримата спортни журналисти няма да изневерят на стила си: емоционални коментари, точни прогнози и смело чуство за хумор.


ИЗБРАНО