Радан Кънев пред детектора на лъжата в ”Комбина”

29 май 2015 | 19:07 Дачев
Тричасова „Комбина” на 30 май от 15 ч.
 
Радан Кънев ще застане пред детектора на лъжата с истината за задкулисието и коалицията. Четирима приятели, за които забавлението е задължително, една от най-грациозните дами на България в изпитание със себе си, изключителен журналист в ролята на готвач и още много известни лица и любопитни теми очакват зрителите на „Комбина” тази събота по Нова.
 
В „Комбина” тази седмица гостува една невероятна четворка приятели, които се смеят заедно и на работното си място, и извън него. Доктор Мирослав Ненков, Иво Райчев, Михаил Дюзев и Димитър Коджаров–Шкумбата ще огласят студиото със забавни истории и много анекдоти. Как са се запознали и защо и до днес си остават „Приятели мои” в ефира на Дарик радио, зрителите ще разберат в „Комбина” в събота по Нова. 
 
Как се справи с предизвикателството, което самата тя си постави и показа ли, че наистина го може. Защо съдията от „И аз го мога” е самокритична до безсъзнание и кое е най-важното в нейния живот? Отговорите от актрисата Елена Петрова в откровено интервю пред Лора Крумова и Галя Щърбева. 
 
Иван Гарелов ще сготви в кухнята на предаването своя гръцки специалитет – папучаки. Журналистът ще разкрие защо готви толкова вкусно, кои известни хора са сядали на неговата маса и защо историите от неговите пътешествия никога не свършват.
 
В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш” тази седмица застава политикът Радан Кънев. Пред детектора на лъжата реформаторът ще каже истината за задкулисието и коалицията, както и кой лъже за борбата с корупцията. 
 
Три баби на преклонна възраст могат да отидат в затвора заради това, че са отглеждали марихуана. Не пропускайте тяхната изповед пред Мария Йотова в „Къси разкази” тази седмица. Възможно ли е те да изтърпят ефективно присъдите си заради няколко стръка коноп, докато известни дилъри на дрога от години са на свобода? Рубриката ще търси отговора на въпроса „За кого важи правосъдието в България?”.
 
В „Анализирай това” Краси Боев замества футболиста Благой Георгиев на абитуриентския бал на Куини-Алис, бившата любима на Благо. Момичето, което сега завършва училище, твърди, че не е златотърсачка, че е била истински влюбена във футболиста и не разбира защо такава злоба е изсипана върху нея.
 
И още: участниците от „Женени от пръв поглед” гостуват на Лора Крумова и Галя Щърбева, ден след големия финал на телевизионното риалити. Щастливи ли са заедно, останаха ли неразбрани, кой с кого се раздели и защо - отговорите от младите семейства в ефира на предаването.
 


ИЗБРАНО