Финал на „България търси талант”

30 май 2015 | 08:14 Дачев
В тричасовото шоу в неделя вечер се включват Евгени Димитров-Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков и рапърът Кристо
 
С един повече са финалистите в четвъртия сезон на „България търси талант”. Тази неделя от 20:00 ч. най-добрите от най-талантливите ще представят своите номера, а зрителите на bTV ще изберат победителя в четвъртия сезон на позитивното шоу.
 
Към 12-те финалисти на сцената ще се качат и танцьорите от “Latin Force”, които са изборът на феновете в надпреварата за  „УЕБ талант на България”. Те се класираха първи след ожесточена надпревара с миналогодишния носител на приза – Electra Crew. 
 
“Latin Force” ще се включат като пълноправен претендент в спора за приза „талант на България” и наградата от 60 000 лв. 
 
* * * * * * *
 
В продължение на три часа на сцената на „България търси талант” своите изпълнения ще представят „жената-каучук” Сирма Добрева, композиращият хитове на момента Деян Асенов, 66-годишният майстор на баланса Методи Методиев, примерът за хиляди хора -  Пламен Иванов и pole dance танцьорката Симона Бойкова. 
 
За първи път тази година, половината от финалистите в шоуто са деца. Това са бийтбоксърът Леон Петков, извънземните деца от “Tapia Dance House”, талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, 7-годишната гимнастичка Цветозара Миленкова, многобройният младежки духов оркестър и мажоретен състав към читалище „Хр. Ботев“, новата Лили Иванова в лицето на Ивелина Андреева и малката Поля Иванова. 
 
Всички те са подготвили уникални изпълнения, към които ще се присъединят звезди като Евгени Димитров-Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков, рапърът Кристо и други.
 
* * * * * * *
 
Ден след своя рожден ден и в деня на големия финал, членът на журито – Дарина Павлова ще разкрие в предаването „120 минути” (17 ч.)  на кого ще дари своя хонорар от шоуто. Както самата тя обяви, сумата ще отиде за кауза, свързана с деца-таланти. 
 


ИЗБРАНО