Финал на „Предай нататък”: майки за донорство

30 май 2015 | 07:45 Дачев
Две необикновени истории ще разкаже тази събота от 16:30 часа в „Предай нататък” Наталия Симеонова.
 
Първата от тях се казва "Моноспектакъл“ и разказва историята на жизнерадостната Моника, която се ражда с диагноза Спина Бифида. За нейно щастие, след няколко операции гръбначният й стълб се затваря, но остава силно гръбначно изкривяване, което за съжаление с времето прогресира. Моника се е научила да живее с диагнозата, дори се самоиронизира, но истината е, че й е необходима скъпа операция на гръбначния стълб, за да може да се спре прогресиращото изкривяване и тя да заживее нормален живот. 
 
При втората си среща с Наталия Симеонова, Моника ще трябва да научи един текст, с който да се подготви за мечтаната главна роля. За да се справи добре със задачата на помощ ще се притече един от най-добрите стенд-ъп комедианти Влади Маринов. Премиерата на представлението, в което Моника ще бъде главно действащо лице, ще се състои в столичен клуб, сред отбрана публика, където ще бъде и любимият актьор на младото момиче – Виктор Калев.
 
В студиото на „Предай нататък” изненадите за Моника ще продължат. Тя ще получи специално послание от Мария Сапунджиева, която й е подготвила и един специален подарък от „Независим театър” – София и финансовата подкрепа на благодетел на „Предай нататък“ на стойност 2000 лева. 
 
* * * * * * *
 
“Предай нататък живот” е втората история - тази на две невероятни жени, Виктория и Мариела.
 
На 21 май, една изключително благородна кауза отпразнува своя първи рожден ден. Тя носи името „Майки за донорство“ и събира житейските пътища на тези две невероятни жени -донор и реципиент.
 
Изненадите, които екипът подготви за Виктория и Мариела, ще започнат с една истински вълнуваща среща с две рок-легенди, на които те са страхотни фенове – Звезди и Юри от „АХАТ”. Двамата ще засвидетелстват по категоричен начин подкрепата си към тяхната кауза и ще им посветят специално мастериран за тях вечния хит на „АХАТ” – „Черната овца”. 
 
В студиото на „Предай нататък” благодетелите от „Метрореклама” също ще подкрепят кампанията и ще предоставят безвъзмездно рекламни позиции в метростанциите и мотрисите, както и изработване на рекламните визии на кампанията. Подкрепа ще окажат също и електронните медии на bTV Медиа Груп - Z-Rock и bTV radio.
 


ИЗБРАНО