„Комбина” представя множество гледни точки тази събота

22 май 2015 | 11:25 Дачев
Битка с една от най-страшните болести, опасни връзки между бизнеса и спорта, забулени в мистерия банкови тайни и цената на високите скорости - на 23 май от 15 ч. по Нова ТВ
 
Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров дава първото си интервю, след като обяви добрата новина, че се чувства здрав, пред Лора Крумова и Галя Щърбева тази събота в „Комбина”. Голямото име на българския и английски футбол ще разкаже историята на битката си с тежката болест - от март 2012 година до пълното си излекуване днес, за получената подкрепа от семейството, колегите и феновете си.
 
* * * * * * *
 
Главният прокурор Сотир Цацаров ще коментира аферите „Костинброд” и КТБ и дали скоро ще има повдигнати обвинения.
 
Какви са новите промени в Конституцията и ще падне ли банковата тайна на най-коментираното дружество в последно време - КТБ. 
 
Какъв е човекът зад високия пост и какви са страховете на Прокурор №1?
 
* * * * * * *
 
На детектора на лъжата застава обичаният футболист Йордан Лечков. Пред Надежда Узунова той ще разкрие интересни факти за опасните връзки между бизнеса и спорта.
 
И още - какво е богатството на кметовете и какъв е автоголът при изборите.
 
* * * * * * *
 
Социалният експеримент „Анализирай това” ще заведе зрителите край Дупница, в селото на ужасите Яхиново, където петима души загинаха заради пиян шофьор.
 
Репортерът Краси Боев ще лови пияни шофьори заедно с патрули на КАТ.
 
* * * * * * *
 
В медицинското риалити „Без упойка” зрителите ще видят едно момиченце на година и три месеца, което за първи път чува гласа на майка си. Изключително сложна операция, направена от специалистите във ВМА, която ще накара малката Алис да разбере колко вълшебен е светът благодарение на звуците.
 
* * * * * * *
 
Николай Бареков ще говори без задръжки за провалените надежди в политическото блато у нас. Има ли нови врагове и нови приятели и наистина ли се е разделил със сегашната си любима Мария Календерска?
 
* * * * * * *
 
Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина”!


ИЗБРАНО