„Истински истории” сезон 2 през лятото

21 май 2015 | 16:19 Дачев
Успешният риалити сериал, продуциран от "Междинна станция", се завръща по bTV с втори сезон в началото на лятото
 
От 1 юни, всеки понеделник и вторник от 21.30 часа, зрителите ще стават свидетели на нови драматични събития, проблемни ситуации и обрати в живота на реално съществуващи хора от богатия архив от случаи на известния психолог Ани Владимирова
 
„Риалити сериалите завоюваха трайно място в телевизионния праймтайм и това се дължи именно на „Истински истории” – най-качествения и най-успешния проект в този жанр у нас. Първият сезон на поредицата дълбоко развълнува аудиторията и предизвика оживени дискусии, най-вече заради автентичността на разказаните истории. Радвам се, че ще зарадваме зрителите на bTV с новите епизоди още в летните месеци, когато търсенето на разнообразно ТВ съдържание е засилено” - коментира Маргарита Александрова, програмен директор на bTV Media Group. 
 
* * * * * * *
 
Първият сезон на „Истински истории”, продължил от 5 януари до 9 март (след две пилотни издания през октомври 2014 г.), привлече средно по 900 000 зрители на предаване и достигна до близо 38% от цялата ТВ аудитория. Предаването силно заинтригува младите зрители (18-34) и активната аудитория (18-49), като резултатите се покачваха с всеки изминал месец, за да достигнат дял от 37,4% през март 2015 г. и за двете таргет групи. 
 
Вторият сезон ще заложи на истории с още по-заплетени взаимоотношения, силни емоции и зрелищни събития, които обобщават и често срещаните проблеми, с които се сблъсква съвременният българин.
 
Зрителите ще видят истории за домашно насилие, невъзможна любов заради етническа нетолерантност, родителски грешки, измами.
 
„Истински истории” надникват и в света на супербогатите, за да пресъздадат проблеми като пристрастяването към алкохола, наркотиците, хазарта и дори към пластичните операции. 
 
Местата и имената на участниците са променени. В ролите отново влизат непопулярни актьори и любители, което допълнително помага на зрителите да припознаят себе си и собствените си преживявания в поредицата. 
 
Ани Владимирова ще се включва в епизодите и с конкретни съвети, пречупени през психологическия анализ на историите. През април тя взе голямата награда в категория „Психология“ на годишните отличия на фондация “Св. Иван Рилски-Плевен”. 
 


ИЗБРАНО