Мая Костадинова в Канал 3 с ново предаване

6 май 2015 | 15:56 Дачев
 Популярната от Pro.bg, bTV Action и TV7 журналистка Мая Костадинова ("Код: Криминално", "Добро утро, България", "Добър вечер, България", "Жега") започна от понеделник (4 май) насам ново публицистично предаване по Канал 3.

То се нарича "Денят на живо" и се излъчва всеки делничен ден в праймтайм (20 - 21 ч.) с идеята да предлага най-важните анализи и коментари на новините от деня, като ключовите изказвания на политици и общественици се излъчват - в традицията на канала - без монтаж и "политкоректни" коментари.

Темата в днешното издание е военният парад в София - и защо вицепрезидентът Маргарита Попова не застана до президента. Съкращения в армията, липса на пари и страшна за военните пенсионна реформа - как ще се справи с това системата? Един до друг в студиото ще говорят: началникът на кабинета на военния министър Илия Налбантов и председателят на синдикатите в отбраната Тодор Воденов.
 
Защо партия "Атака" настоява за излизането на България от НАТО и как отговаря на исканията управляващата партия ГЕРБ - в студиото се очакват Илиан Тодоров и Христо Гаджев.
 


ИЗБРАНО