Драмите на трите двойки от „Женени от пръв поглед”

4 май 2015 | 13:36 Дачев
Вторник от 21 часа

Различни нюанси на партньорски взаимоотношения - Антония и Атанас говорят за сексуалния си живот, Стефан и Светлана се отдават на почивка, а Георги и Гергана се опитват да спасят брака си
 
Двойките от „Женени от пръв поглед” вече изживяват своите хубави и трудни моменти. Само за 7 епизода те ни показаха различните нюанси на човешки взаимоотношения и дългия път, който всяка двойка извървява до своето опознаване. Във вторник палитрата от любовни емоции отново ще се разкрие пред нас и ще проследим динамиката в отношенията на трите двойки, имали смелостта да се видят за първи път на собствената си сватбена церемония.
 
* * * * * * *
 
Стефан и Светлана ще заминат за Широка лъка, за да се потопят в магията на Родопа планина. Двамата ще се отдадат на забавления и екстремни преживявания, а красивата природа и гостоприемството на хората ще ги накарат да бъдат по-емоционални от всякога. Кой може да пие повече - Перник или Казичене? Младото семейство ще даде отговор на този въпрос, а в последствие ще се загуби по тесните калдъръмени улички на китното селце. 
 
Антония и Атанас ще заговорят за интимност. Двамата постигат добра симбиоза и се допълват във всяко отношение, но притеснителният Наско отбягва най-пикантната тема- секса. Двойката ще посети д-р Бостанджиев, който ще се опита да помогне на Наско да се отпусне и да заговори открито за интимността. След терапията Антония ще прояви самоинициатива и ще заведе съпруга си на кино, за да гледат „50 нюанса сиво”. Видяното напълно ще скандализира Атанас. Той няма да повярва, че подобен сюжет може да се развие извън кино екрана, а съпругата му ще го подложи на кръстосан разпит и ще се опита да го убеди в обратното.
 
Въпреки че Георги и Гергана живеят разделени, опитите им за спасяване на брака няма да престанат. Двамата ще попълнят специалния въпросник на Артър Арън. Той съдържа 36 въпроса, а практиката сочи, че голяма част от двойките, които са го попълнили, а след това са се гледали в очите в продължение на 4 минути, се влюбват един в друг. Уникалният метод се радва на огромен успех и експерти от цял свят го прилагат на двойките, изпаднали в криза. 
Дали това ще помогне на младото семейство да успее да намери път към любовта, предстои да разберем във вторник от 21 часа по Нова.
 


ИЗБРАНО