”Предай нататък”:волейболист в подкрепа на едно силно момиче

25 април 2015 | 07:10 Дачев
6 епизод, 6 сезон на предаването
 
Либерото на националния отбор по волейбол Теди Салпаров в подкрепа на едно силно момиче в „Предай нататък
 
Две необикновени истории ще разкаже днес следобед (16:30 часа) водещата Наталия Симеонова.
Първата от тях се казва „Сръчна мама”, която разказва за Диана - млада и грижовна майка на 3 деца, която има много сръчни ръце. От години Диана плете, шие, прави покани и много други красоти и аксесоари.

Вдъхновена от нейната всеотдайност и самороден талант, нейна съседка решава да се обърне към предаването, за да сбъднем една нейна мечта – Диана да има свой официален интернет сайт.
 
При втората си среща с Наталия Симеонова, която ще се случи в студиото на предаването, Диана ще види своята вечта вече реализирана, а в края на гостуването им семейството ще получи и още една приятна изненада.
 
* * * * * * * *
 
Мама в мен” е втората история, посветена на младо момиче на име Ивана, което губи своята майка преди близо 7 месеца в трагедията, случила се в завода за боеприпаси в село Горни Лом. И до ден днешен Ивана трудно приема загубата на майка си и понякога мечтае да чуе стъпките ѝ, завръщащи се към дома.
 
Преди фаталния ден, Ивана е усмихнато и устремено към мечтите си момиче. Едно от най-големите ѝ желания е да стане детска учителка, а волейболът е голямата ѝ страст. Ивана също е и част от „Клуба по превенции” към община Видин вече 6 години.
 
При втората си среща с екипа на „Предай нататък”, Ивана ще се срещне с един от своите любимци – либерото на националния отбор по волейбол и носител на титлата „Либеро №1 за Шампионска лига“ Теди Салпаров.
Той ще подкрепи с цялото си сърце каузата, за която Ивана работи от години като доброволец. Заедно с нея ще заснемат видеоклип, промотиращ „Превенцията и апелиращ против употребата на наркотици и вещества, предизвикващи зависимост сред учениците и тийнейджърите“.
 
След това Теди Салпаров и Ивана ще направят кратък демонстрационен мач срещу две от многообещаващите звезди на женския национален волейболен отбор, които на финала ще подарят на Ивана и поредния емоционален подарък.
 
В студиото на предаването, Наталия Симеонова ще запознае Ивана с представителя на Камерата на нотариусите в България – нотариус Вуцова и адвокат Трифонова. Каква подкрепа ще окажат те на Ивана и каква ще е нейната реакция, ще видим в „Предай нататък” тази събота, 25 април 2015 г.
 


ИЗБРАНО