”Спасена” с Ан Хеч от 25 април

21 април 2015 | 12:01 Дачев
Премиерно по bTV Comedy стартира новият сериал „Спасена”.
 
В главната роля е Ан Хеч, която се превъплъщава в жена, твърдяща, че комуникира с Бог. 
 
След като се задавя със сандвич и се отървава на косъм от смъртта, Бет Харпър (Ан Хеч) започва да вярва, че е Божи посредник на Земята. Доскоро тя е живяла живот на средностатистическа американска домакиня, но инцидентът променя живота ѝ за един миг. Тя вярва, че е разговаряла с Господ и сега той може да комуникира чрез нея. Това става причина да промени тотално живота си, да поправи всичките си грешки и да бъде пример за добър човек. 
 
Как близките ѝ посрещат новината и как я възприемат околните, зрителите на bTV Comedy ще могат да проследят всяка събота и неделя от 13 часа.
 
* * * * * * *
 
Ан Хеч признава, че самата тя през голям период от живота си е била психически неуравновесена вследствие на сексуално насилие, на което е била подложена от баща си през детството и юношеските си години.

Когато през 2001 г. промотира автобиографичната си книга „Call Me Crazy”, в поредица от интервюта тя споделя, че за да се чувства в безопасност по време на този период, тя си е създала паралелна реалност, наречена „Четвъртото измерение”. В нея тя си е представяла себе си като дъщеря на Бог и полусестра на Христос и е осъществявала контакт с извънземни форми на живот. 
 
Днес тя казва, че е успяла да възстанови психическото си равновесие и е оставила своето друго „аз” зад гърба си. 
 
Хеч участва в известни продукции като „Да разлаем кучетата”, „Знам какво направи миналото лято”, сериалите „Али Макбийл”, „Клъцни-срежи” и други.


ИЗБРАНО