Лора и Стоян от „Бон Апети” гостуват в „Комбина”

4 април 2015 | 07:19 Дачев
 Ще видим още: най-трудната роля на актьора-премиер, пред детектора всички са равни, по-лесен ли е животът на милионерите, какво е да се изправиш пред най-страшната диагноза и защо жените копират модел

* * * * * * *
 
Кулинарите на Нова - Лора и Стоян от „Бон Апети”, гостуват в „Комбина”, за да разкрият своята рецепта, но не в кухнята, а за живота.
 
По-добрата версия на премиера Бойко Борисов или каква е отговорността на един телевизионен премиер? Актьорът Ненчо Балабанов разказва на Лора и Галя за превъплъщенията си и за главната роля в неговия личен спектакъл.
 
Бедняците милионери – едно риалити с победителите от Националната лотария в първия им ден като новобогаташи. Как големите пари пристигат в село Микрево - дoкументален разказ само в „Комбина”.
 
Бившият министър на вътрешните работи Румен Петков застава на полиграфа, но не за да задава въпросите, а за да отговаря на Надя Узунова в „Хвани ме, ако можеш”.
 
Защо жените копират модели? Комплексите на нежния пол в рубриката „Без комплекси” ще дебатират известни личности, сред които пластичният хирург доктор Енчев, актрисата Деси Тенекеджиева, господарката на ефира Пополина Вокс и моделът Елена Кучкова.
 
Очаквайте още любими популярни лица и интересни дискусии в „Комбина” – днес следобед от 15 ч. по Нова.


ИЗБРАНО