Обновена програма на bTV Comedy, нови филми и сериали

2 април 2015 | 10:55 Дачев
Най-забавният месец в годината ще предложи на зрителите на bTV Comedy нова доза смях и забавление както с нови и премиерни заглавия, така и с обичани сериали и филми. 
 
Сред най-новите заглавия при сериалите е канадският ситком „Различно еднакви” (Little Mosque on the Prairie), който ще се излъчва от 7 април всеки делник от 19.00 часа. В него се разказва за отношенията между малка ислямска общност и гражданите на град Мърси, които въпреки етническите различия и цвят на кожа изненадващо много си приличат, когато става дума за любов, семейство и опитът да се балансира между светски и религиозен живот.
 
За тези от зрителите, които обичат да се забавляват с историите на Рей Романо, от 11 април bTV Comedy ще излъчва през уикенда от 19.30 часа за първи път в своя ефир 4 сезон на „Всички обичат Реймънд”. В него съпругата на Рей - Дебра мисли да се сдобие с необикновен „аксесоар” и да оголеми гърдите си. Отношенията между двамата съпрузи се обтягат, когато Дебра открива, че Рей е използвал касетата от тяхната сватба, за да запише събитието по случай „Десетата годишнина” на Супер Купата. С поредната криза в отношенията ще се „сдобият” и Робърт и Ани, когато бившата жена на Робърт – Джоан се появява от нищото.
 
Третото попълнение е „Ало, ало” – един от онези „вечни” сериали, за които може да се каже, че са се превърнали в неизменна част от телевизионния ефир и без които той не би бил същият. Трудно ще се намери почитател на комедийни сериали, който да не познава емблематичните герои Рене Артоа (Гордън Кей),  Мишел от Съпротивата (Кърстен Кук), хер Флик от Гестапо (Ричард Гибсън) или да не е чувал култовите реплики „Слушайте внимателно, няма да повтарям”, „Добрютро”, „Ама че си глупава”. 
Зрителите на bTV Comedy ще имат възможността отново да се забавляват с английската комедийна поредица от 6 април, всяка делнична вечер в 22ч.
 
С нов час на излъчване пък се сдобива испанският сериал „Новите съседи”, който от 6 април вече ще се излъчва от 20.30 часа.
 
* * * * * * *
 
Господството на филмите по bTV Comedy остава през уикенда от 20.30 часа.
 
Сред премиерните заглавия през април в комедийния канал са „Наградите Дарвин” (The Darwin Awards, САЩ, 2006 г., Дейвид Аркет, Тай Бърел, Джош Чарлз, Кевин Дън, Нора Дън), „Целуни ме” (With Every Heartbeat, Швеция, 2011 г., Лена Ендре, Рут Вега Фернандес, Лив Мьонез, Кристер Хенриксън), „Гаджето на най-добрия ми приятел” (My Best Friend's Girl, САЩ, 2008 г., Дейн Кук, Кейт Хъдсън, Алек Болдуин, Джейсън Бигс, Лизи Каплан, Аманда Брукс) и други. 


ИЗБРАНО