Сериалът „Необходима грубост” по bTV Lady от 7 април

1 април 2015 | 15:42 Дачев
Премиерната за България драма ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.
 
Поредицата "Necessary Rougness" (2011 - 2013 г.) е базирана на истинската история на психоложката д-р Дона Даненфелстър и практиката ѝ с футболния отбор "Ню Йорк Джетс".
 
Личният живот на психотерапевт от Лонг Айлънд излиза от релси след като открива, че съпругът й изневерява. Опитвайки се да излезе от кризата, д-р Дани Сантино започва да работи с професионален отбор по американски футбол и скоро се превръща в един от най-търсените терапевти за богатите и известните.
 
Спортисти, артисти, политици и други, които живеят в светлината на прожекторите, се обръщат към нейната уникална марка за любовна терапия. Въпреки че кариерата ѝ е възродена, тя опустошава живота ѝ на наскоро разведена самотна майка на двама тийнейджъри.
 
* * * * * * *
 
Създатели на „Необходима грубост” са Елизабет Кругър и Крейг Шапиро. В ролите зрителите на bTV Lady ще видят Скот Коен ("От местопрестъплението: Ню Йорк", "Закон и ред: Умисъл за престъпление", "Касъл", "Анатомията на Грей", "От местопрестъплението", "Глейдс", "Хаваи 5-0", "Пам Ам"), Кели Торн ("Закон и ред: Умисъл за престъпление", "Бягство от затвора", "Секс до дупка", "Спасете ме"), Мехкад Брукс ("Отчаяни съпруги", "Алкатраз"), Хана Маркс (епизодични роли в "Трева", "Изкуплението на Грейс", "Досиетата "Грим", "Касъл") и други. 
 
Сериалът носи на Кели Торн (Callie Thorne) номинация за Златен Глобус през 2012 година.


ИЗБРАНО