Комедиен маратон по TV 1000 през април

30 март 2015 | 15:01 Дачев
Премиери за канала: „Шаферът“, „Завръщането на Поли“, „Ананас Експрес“ и „Старски и Хъч“
 
Най-шеговитият период в годината - април, ще бъде завладян от комедийни филми по кабелната TV 1000. Премиерите през предстоящия месец ще се излъчват в нов по-ранен час – 20:30 часа.

За първи път зрителите ще гледат романтичната комедия „Шаферът“ на 6-ти април, а само седмица по-късно - „Завръщането на Поли“, на 13-ти април. Забавният трилър „Ананас Експрес“ ще се излъчи на 20-ти април, а на 27-ми е ред на екшън-комедията „Старски и Хъч“.
 
* * * * * * *
 
В първия понеделник на месеца TV 1000 ще разкрие какъв е пътят от истинското приятелство до любовта във филма „Шаферът“. Най-добрите приятели Том и Хана са в центъра на историята. Във всички трудни моменти двамата са неизменна опора в живота си и винаги могат да разчитат един на друг. Нещата обаче се променят, когато Хана заминава в командировка в Шотландия. С изненада Том осъзнава, че се чувства самотен без нея и животът му не е същият. В момента, в който приятелката му се завръща, той планира да поиска ръката й. За негово съжаление, Хана обявява, че вече се е сгодила. Том е съкрушен, но любовта му е по-силна от всякога и ще направи всичко възможно, за да я убеди да отмени сватбата си. 
 
* * * * * * *
 
Любовните истории продължават и с комедията „Завръщането на Поли“. Филмът ни запознава с предпазливия младоженец Рубен Фефер. Той е изоставен от половинката си по време на медения им месец, заради мускулест инструктор по гмуркане. Това коренно променя плановете му за живота. Случайна среща с приятелка от детинство на име Поли, изпълнена с ненаситна жажда за приключения, го изстрелва във вихър от екстремни спортове, пикантни храни, нощни барове и салса танци. 
 
* * * * * * *
 
TV 1000 ще срещне зрителите с мързеливия служител Дейл Дентън. Той има само една причина да посещава своя също толкова мързелив дилър Соул Силвър – за да купува от него марихуана, наречена „Ананас Експрес". Когато Дейл става единственият свидетел на убийството на корумпиран полицай и на най-опасния наркобарон в града, той изпада в паника и изхвърля своята цигара на мястото на престъплението. След като научават, че оставената улика може да бъде проследена и да насочи вниманието към тях, Дейл и неговият дилър решават да бягат. 
 
* * * * * * *
 
Забавните сцени с полицаи следват и в екшъна „Старски и Хъч“. Детектив Дейвид Старски е самоотвержен и отдаден на работата си под прикритие. Колегата му Кен Хътчинсън е добро ченге, но неговият безгрижен характер не винаги му позволява да си свърши работата. Гневният полицейски капитан Добий е намерил идеалното решение за два от най-големите си проблеми - да събере в един екип Старски и Хъч. Двамата разчитат на своите най-високо развити умения за работа под прикритие. Те използват изпитани улични хитрости за разрешаването на последното мистериозно дело за убийство.
 
* * * * * * * 
 
TV 1000 подготвя още изненади за зрителите - от април се увеличава броят на филмите.

Феновете на смеха ще могат да се забавляват и във Facebook страницата на канала и да участват в игри с награди.
 


ИЗБРАНО